Sanosin, että ei huono. Tässä on ihan hyvä idea ja tän jaksaa lukee loppuun, koska tää on kumminki ihan, öh, kivasti kirjotettu. Mut miulla meni ainaski alussa noi nimet pahasti sekasin ja sekotin kaikkien äidit keskenään ja luulin, että Simone ja Eileen on sama asia ku Leila ja Yasmeen :D Ja en muistanu minkälaiset juuret oli kenelläkin ja olin ihan sekasin ku Adam oli melkein niinku Amal enkä aina huomannu ees kummasta puhutaan...

Jostain syystä tykkään hirveesti riitelykohtauksista 8) Amal vs Tia -jutut oli ihan parhaita!

Olin kyllä alussa vähän sitä mieltä, että miksköhän ne tekee hillittömän ison jutun jostai huivista, mut kyllä tää loppua kohden meni vähän parempaan ja MIELENKIINTOSEMPAAN suuntaan.

Hauska, räväkkä ja viisas tyttökirja kertoo 16-vuotiaasta muslimityttö Amalista. Amal käy tavallista lukiota kotimaassaan Australiassa ja on kuin kuka tahansa teini - katsoo Frendejä ja lukee Cosmoa, shoppailee ja juoruilee ystävättäriensä kanssa. Elämä muuttuu, kun Amal päättää alkaa käyttää musliminaisten perinteistä huivia, hijabia. Sekä vanhemmilla, koulun opettajakunnalla että luokkakavereilla on asiassa sulattamista, ja Amal kohtaa rajuja ennakkoluuloja. Onneksi parhaat ystävät kuitenkin tukevat häntä ja kaveruus ihanan Adamin kanssa syvenee huivin tuomien keskustelujen myötä.