Woou ;o En tienny, että Britney Spears osais kirjottaa kirjan ja en uskonu, että se osais kirjottaa näin hyvän kirjan 8) Tää on tosi selkee, eikä tässä oo sellasia ärsyttäviä kohtia et aattelee "siis missä nää nyt on" ja "miten toi voi olla tuolla".

Epäilen vahvasti, että tää kertoo Britneyn omasta elämästä 10 vuotta sitte, jos tota äidin tarinaa ei lasketa. Mut 10 vuotta sitten! Sillon Britney saattoki olla tollanen pikku enkeli, mut nykyään se muistuttaa enemmän tota Ditziä :P

Joo, iha hyvää luettavaa.

Vaatimattomissa oloissa kasvanut Holly käy koulua pienessä Biscayn kaupungissa. Neljätoistavuotiaana hän saa elämänsä tilaisuuden: suuri musiikkikoulu on hyväksynyt hänet kaikkien aikojen nuorimmaksi stipendiaatikseen. Holly on haaveillut laulajanurasta kauan, mutta uuden koulun aloittaminen toisessa kaupungissa muuttaa kaiken. Uusien ystäviensä joukossa Holly hätkähtää häpeävänsä äitinsä Wandan kasvoja varjostavaa arpea, jota on aina kutsuttu syntymämerkiksi. Totuus sen synnystä voi erottaa heidät lopullisesti toisistaan.