Perus eläinlääkärihömppää. Tää ois täsmälleen seitsemän tassua ja Penny, erona se, että tällä päähenkilöllä ei oo MITÄÄN elämää! Ihan totta, tän elämä on se, että tää vaa elää eläinlääkäriasemalla, tää ei käy koulussa, tällä ei oo ystäviä tai lemmikkejä, ei perhettä paitsi isä, ei harrastuksia, ei mitään. Ja sit sinne tulee sairas koira ja se rupee selvittää sen taustoja ja pystyyki käyttää siihen kaiken aikansa, koska sen ei tarvii tehä mitää muuta ku auttaa jotai eläinlääkärihörhöjä.

Eläinlääkärin elämä on tässä niin ruusuista, ei mitään tekemistä, no harjaillaanpas näitä kodittomia kissoja ja viiään sairauksista toipuvia koiria ulos :) Aijaa nyt tulee joku söpö kissanpentu rokotettavaks... No tässä odotellessa selvitänpä sen yhen koiran tapausta. Ei tässä oo mitään realistista. Alkutekstissä vielä lukee, että "pääset seuraamaan eläinlääkärien ja -hoitajien KIIREISTÄ ja jännittävää työtä. En oikei usko, että se on oikeessa elämässä näin epäkiireistä ja koskaa ei tuu mitää lopettamisjuttuja tai surullisia hetkiä tai mitää. Paitsi yks pentu lopetettiin, mut seki oli vaa ihan sellanen "joo se kuoli" "aijaa no ei voi mtn".

Että silleen. Odotin jotai parempaa.

Tajuton ja verta vuotava kultainennoutaja tuodaan Beech Hillin eläinlääkäriasemalle. Koira joutuu suoraan leikkauspöydälle, ja eläinlääkärin Carly-tytär ryhtyy kuumeisesti etsimään sen omistajia. Mutta johtolankoja on kovin vähän. Koiran tuonut salaperäinen poika on kadonnut, ja koiran kaulapannassa olevassa osoitteessa on vain hylätyltä vaikuttava tyhjä talo. Selviääkö pahoinpidelty lemmikki vai menehtyykö se ennen kuin omistajat löytyvät?