Oikeesti, niin R.L.Stinen kirjottama, ettei vois enempää olla. Juoni on NIIIIN ennalta-arvattava. (Öh, miks ees luen näitä?) Ekana on tyyppi, elämä on perfect ja sitte joku alkaa käyttäytyä oudosti ja ku yrittää selittää, että toi söi äsken multaa, ni kukaan ei usko. Ja aina on joku luku sellanen, et tapahtuu jotain todella karmivaa ja sit se on joku pikkuveljen jekku tai unta.

Jepjep. Ja ei näitä "kauhujuttuja" jaksa ees säikähtää. Tiesin esimerkiks koko ajan et se ope on muukalainen ja luulin kans et ne vanhemmat olis...? No mut jaa, loppuratkasusta ihan pikkasen vähän hieman yllätyin.

Öm. En tykkää pelottavista kansista. Ällöö ku ei voi kattoo niitä :<

Ben Shipley on aivan tavallinen kiharatukkainen poika. Hän tutkii päivittäin lukuisia nettisivuja ja surffailee internetin keskustelupalstoilla. Oikeastaan hän viettää lähes kaiken aikansa tietokoneen äärellä. Miksi? Hän yrittää löytää merkkejä ulkoavaruuden elämästä. Benin ystävät ovat huolissaan hänestä. Miksi ihmeessä hän haluaa niin kovasti löytää avaruusolentoja? Miksi hän päivästä toiseen yrittää epätoivoisesti saada yhteyttä toiselle planeetalle? Eikö hän ymmärrä, että ufot ovat huuhaata? Iltaisin Ben tarkkailee taivasta toivoen näkevänsä edes vilauksen jostain tuntemattomasta. Hän ei kuitenkaan tiedä, että todellisuudessa oikea, elävä avaruusolento on paljon lähempänä kuin hän ikinä voisi kuvitellakaan.