En nyt tähän sepustele juonta sen enempää, lukekaa itte se kirja<3

Joo, elikkä. Kirja on ihan mielettömän hauska, tarpeeks pitkä ja juoni just...juonellinen 8) Luin ekan osan Rintsikoita ja luudanvarsia joskus tuhat vuotta sitte ja en ees tienny toisesta osasta, ah tää on ihana. Ja Mirin loitsut on just ihania, ei mitää Harry Potter-hömppää ku sellasta ihanaa kristallikoru kaulaan ja takaperin kohteen ympäri. Tai että kasvatetaan kukkaruukussa laajakuvatelkkari tai jtn :)

Viimenen sivu oli kyllä niin yllättävä, että toivottavasti tulee vielä paljon lisäosia !! Eikä pelkästään sen vikan sivun takia. Haluun lukee kans siitä Rachelin, Mirin ja Prissyn (kirjotettiinko noin?) leiristä ;)

^ edit// Kyllä, toi osa on ilmestynyt ja I promise, että sen arvostelu löytyy kohta täältä

Miksei kukaan voi käyttäytyä kunnolla? Äidistä, joka on muuten noita, on tullut deittailuholisti, ja pikkusisko Miri valvoo yöt ja päivät maailmaa pelastamassa. Uusi äitipuoli jakaa lapsentekohuoliaan 14-vuotiaan Rachelin kanssa, ihan kuin Rachel edes haluaisi tietää! Mikä kaikkia oikein vaivaa? Lomalta kouluun palatessaan Rachel huomaa saaneensa friikin leiman otsaansa. Hänelle naureskellaan käytävillä, eikä lohtua tuo se, että hän on mokannut välinsä suuren ihastuksensa Rafin kanssa. Äidin kyvyt perinyt Miri päättää auttaa. Pian ihanan Rafin isoveli alkaa tuijottaa Rachelia oudolla tavalla. Miksi? Oliko äidin varoituksissa taikuuden vastuullisesta käytöstä sittenkin perää? Eikä siinä edes kaikki. Yhden, pikkuisen epäonnistuneen (ups!), taian jälkeen koulun jumppasali on täynnä lehmiä ja päättäjäistanssiaiset ovat vaarassa peruuntua. Rachelin on pelastettava tilanne, mutta miten? Kunpa hän vain osaisi itsekin taikoa...